Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Indian Spirit - Kanna 10x Extract

€ 14,95

Indian Spirit - Kanna 10x Extract. Geeft een euforisch en levendig gevoel. Kan niet gebruikt worden in combinatie met andere middelen. Snel en discreet verzonden

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Indian Spirit - Kanna 10x Extract

Dit Kanna extract heeft kenmerkend een sterke werking en is wel 10x krachtiger dan het gedroogde kruid. Oorspronkelijk komt Kanna uit Zuid-Afrika en wordt het al meer dan een eeuw gebruikt wegens de stemming verbeterende eigenschappen.

Gebruik en dosering Indian Spirit - Kanna 10x Extract

Oorspronkelijk werd dit extract gekauwd, en waarbij men het vrijgekomen speeksel weer afslikte. Er zijn ook volken in Afrika die het extract juist snuiven of roken in combinatie met andere kruiden. Hoe men het ook consumeert, de werking blijft gelijk. Na het consumeren van Kanna ga je een sterk euforisch gevoel krijgen en een gevoel van blijdschap ervaren. Het is hierbij wel aan te raden om niet te veel van dit extract te consumeren, zodat overdosering kan worden voorkomen. Houdt rekening met een max dosering van 20mg  of maximaal een kopje thee met dit extract te consumeren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.