Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Indian Spirit - Kanna 20x Extract

€ 17,95

Indian Spirit - Kanna 10x Extract. Zorgt voor een euforisch en levendig gevoel. Het middel kan niet gebruikt worden in combinatie met alcohol of andere middelen. Snel en discreet verzonden

 
 
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

INDIAN SPIRIT - KANNA 20X EXTRACT

Dit extract van de vetplant heeft kenmerkend een sterke werking en is wel 20x krachtiger dan het gedroogde kanna kruid. Kanna komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en wordt hier al meer dan een eeuw gebruikt wegens de stemming verbeterende eigenschappen. Eerst werd deze plant alleen gebruikt door de Khoikol stam uit Zuid-Afrika, maar al snel gingen meerdere stammen en volken dit middel gebruiken.

GEBRUIK EN DOSERING INDIAN SPIRIT - KANNA 20X EXTRACT

Oorspronkelijk werd dit extract gekauwd door inheemse stammen en hierbij werd het vrijgekomen speeksel opnieuw afgeslikt, wat bijdroeg aan een sterkere en snnelere werking. Andere volken in Afrika snoven of roken het extract in combinatie met andere kruiden. Hoe men het ook consumeert, de werking blijft gelijk. Na het consumeren van Kanna ga je een sterk euforisch gevoel krijgen en een gevoel van blijdschap ervaren. Het is hierbij wel aan te raden om niet te veel van dit extract te consumeren, zodat overdosering kan worden voorkomen. Houdt rekening met een max dosering van 20mg  of maximaal een kopje thee met dit extract te consumeren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.