Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 
  • Home
  • Smartshop
  • Indian Spirit - Klip Dagga (Leonotis Nepetifolia) - 50G Shredded

Smartshop

Indian Spirit - Klip Dagga (Leonotis Nepetifolia) - 50G Shredded

€ 14,95

Indian Spirit - Klip Dagga (Leonotis Nepetifolia) - 50G Shredded. Dit middel kan gebruikt worden als ontspanningsmiddel en kan zowel gerookt als gedronken worden. De effecten van het extract bestaan uit het creëren van een euforische en ontspannen gevoel.

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Indian Spirit - Klip Dagga (Leonotis Nepetifolia) - 50G Shredded

Dit extract is ideaal toe te passen tijdens het roken. De effecten van dit extract zorgen voor een mild euforisch gevoel bij de gebruiker en werken ontspannend. Ideaal dus om te gebruiken bij een stressvolle dag of week. Het milde euforische en ontspannende effect zorgen ervoor dat de gebruiker zich beter kan ontspannen en zijn of haar rust kan terugvinden. Daarnaast kun je de bladeren gebruiken voor het zetten van een thee met soortgelijke effecten.

Wat is Klip Dagga?

Het kruiden extract is afkomstig van een plant die voorkomt in veel verschillende regio's in de wereld. De oorsprong van deze plant ligt echter in Zuid-Afrika en India, maar tegenwoordig kun je deze plant ook vinden in Mexico , Florida of Hawaii. De plant krijgt een maximale hoogte van 3 meter. Hij wordt vaak gevonden langs wegen, op vuilnisbelten of gewoon in de wildernis. De bladeren van deze plant zorgen voor het ontspannende en mild euforische effect.

Waarom Klip Dagga bestellen?

De voornaamste reden om Klip Dagga te bestellen heeft te maken met behoefte aan ontspanning en of rust. Deze plant zal hiervoor zorgen en je helpen om je rust te vinden. Van hallucinigene trips is dan ook geen sprake bij het consumeren van deze plant!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.