Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 
  • Home
  • Smartshop
  • Indian Spirit - Maconha Brava (Zornia Latifolia) - 50G Powder

Smartshop

Indian Spirit - Maconha Brava (Zornia Latifolia) - 50G Powder

€ 18,95

Indian Spirit - Maconha Brava (Zornia Latifolia) - 50G Powder. Geeft ontspanning en maakt het makkelijker om in slaap te komen. Kan zowel gerookt als gedronken worden. Snel bezorgd en discreet verzonden bij Funcaps!

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Indian Spirit - Maconha Brava (Zornia Latifolia) - 50G Powder

Dit planten extract is afkomstig van een zeer zeldzame plant die vooral in Zuid-Amerika en West-Indië veel voorkomt. Het extract staat bekend als een neppe vorm van marihuana en wordt gebruikt als vervanging voor het roken van cannabis. Binnen mexico wordt deze plant gebruikt voor het zetten van thee. De geschiedenis van deze plant is zeer lang en uitgebreid. Al honderden jaren wordt er gebruik gemaakt van deze plant door inboorlingen. Onder andere consumeren zij de bladeren van deze plant als hallucinogeen.

De effecten van Maconha Brava

De plant waar dit extract vandaan komt heeft verschillende uiteenlopende effecten bij het consumeren ervan. Zo zorgen de bladeren voor een hallucinatie effect en laat dit de gebruiker flink hallucineren. Men begint hierbij dingen te zien die in werkelijkheid niet aanwezig zijn. Bij het kruiden extract van Indian Spirit is dit niet het geval. Dit geeft alleen een  ontspannende werking en heeft een licht slaapverwekkend effect. Bestel je Indian Indian Spirit - Maconha Brava (Zornia Latifolia) - 50G Powder bij Funcaps. Snel bezorgd, discreet geleverd en direct leverbaar

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.