Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Indian Spirit - Mexican Tarragon 10x Extract (1 gram)

€ 9,95

Indian Spirit - Mexican Tarragon - 10x Extract(1 gram). Geeft je droomwereld een boost en helpt je met het ontdekken van lucide dromen. Na inname zullen de effecten 2 tot 3 uur aanhouden. Snel bezorgd en discreet geleverd!

 
 
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

INDIAN SPIRIT - MEXICAN TARRAGON 10x Extract (1gram)


Tarragon is een plant die vooral veel groeit in het Sierra Madre gebergte in Mexico. De plant wordt al duizenden jaren gebruikt door verschillende inheemse volken uit Mexico. Zo gebruikten de Azteken de plant om betere visuele effecten te verkrijgen tijdens ceremonies en deze te versterken. Daarnaast werd het ook gebruikt om insecten buiten de deur te houden.

MEXICAN TARRAGON CONSUMEREN

De Tarragon plant kan op verschillende manieren geconsumeerd worden. Zo kun je ervoor kiezen om dit extract op te roken en dus via rook de extracten binnen krijgen. Een andere manier is door er thee van te zetten. Hier laat je het extract ongeveer tien minuten staan voordat je het drinkt. Ten slotte kun je ene beetje van dit extract verwerken in eten. Let er wel op dat je niet overdosseert! Een gram van dit extract staat namelijk gelijk aan tien gram gedroogde Mexican Tarragon

DE EFFECTEN VAN INDIAN SPIRIT - MEXICAN TARRAGON 10x Extract (1gram)


De plant staat bekend om zijn lucide effecten, dus dit zal voornamelijk een van de meest aanwezige effecten zijn bij het consumeren hiervan. Dit lucide effect zorgt ervoor dat jij nog helderer kan nadenken en dit zal je op verschillende manieren voelen. Zo zal de muziek die je luistert nog fijner aanvoelen, zal je helderder kunnen nadenken tijdens gesprekken en zal je bij het dromen bijzondere visuele waarnemingen ervaren. Benieuwd naar deze effecten en meer? Bestel dan dit Mexican Tarragon kruidenextract bij Funcaps en ervaar de effecten zelf.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.