Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Indian Spirit - Mulungu 10x Extract (5 gram)

€ 12,95

Erythrina mulungu is een sier- en geneeskrachtige boom uit Brazilië. Mulungu heeft kalmerende eigenschappen. Dit kruid wordt vaak gebruikt om de zenuwen te kalmeren.

Dosering:

Ongeveer een halve theelepel van dit extract (per dag) wordt als een normale dosering beschouwd. Het kan worden gemengd in (lauw)warm water en dan worden gedronken.

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Indian Spirit - Mulungu 10x Extract (5 gram)


 Dit unieke extract is afkomstig van een speciale boom genaamd Erythrina mulungu die groeit in delen van Brazilië. Het kruiden extract wordt al eeuwenlang gebruikt binnen het lokale sjamanisme en door de lokale medicijnmannen, om de zenuwen te kalmeren. Indian Spirit - Mulungu 10x Extract (5 gram) zorgt ervoor dat je beter kunt slapen, over het algemeen kun je de effecten van dit kruid vergelijken met die van kamille thee
 

Gebruik en DOSERING


Combineer een halve liter heet water met maximaal een halve theelepel van dit kruiden extract. Laat het geheel vijftien minuten trekken in het water. Het kruiden extract heeft een bittere smaak, maar deze kun je maskeren door wat honing en melk toe te voegen. Het wordt afgeraden dit middel met een ander kruidenextract te combineren

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.