Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Magic Truffels

Big Bang! (Galindoi) 25G - Indian Spirit Truffels

€ 22,50
Indian Spirit truffels Big Bang! Prijs is per 25gram truffels. Big Bang! is voor de sterke trip!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Big Bang! Indian Spirit truffels informatie

Sterke truffels kopen? Zoek niet langer! Deze BIG BANG truffels zijn Zelfs voor ervaren psychonauten een intense trip. Big Bang is van de soort Psilocybe galindoi, een truffelsoort die afkomstig is uit Mexico.

Ga op een kleurrijke reis met sterke visuals, verbondenheid en ervaar een fijne high!

Wat zijn de effecten van truffels en Big Bang!

De effecten van truffels zijn uiteenlopend, van kleine hallucinaties tot aan hele diepe en spirituele ervaringen. Zoals hierboven al genoemd, is de Big Bang! een sterke variant.

Bij een normale dosering wordt de waarneming anders bij geluiden, beelden en gevoelssensaties. Kleuren kunnen intsener worden, objecten gaan golven of pulseren en objecten kunnen groter of kleiner lijken. Daarnaast wordt tijd beïnvloed, minuten lijken uren.

De effecten die kunnen optreden bij een hoge dosering truffels is dat je je één kan gaan voelen met anderen en de wereld. Hallucinaties kunnen optreden.

Gebruiksaanwijzing truffels

De makkelijkste en meest efficiënte manier om magic truffels te gebruiken is ze zo direct uit het bakje op te eten. Zorg dat je de truffels goed fijn kauwt voor een betere opname van de werkzame stof (psilocybine). Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

Liever drinken? Van truffels kun je ook thee maken. Overgiet de truffels met heet water en laat dit 20 minuten trekken. LET OP! Door kokend water gaat een deel van de werkzame stoffen verloren. Tip: Laat het water een paar minuten afkoelen voordat je het toevoegt.

Na ongeveer 20 tot 40 minuten worden de eerste effecten voelbaar. Ongeveer anderhalf uur na inname begint de piekfase van je trip, die zo’n 3 à 4 uur duurt. De werking van magic truffels houdt gemiddeld zo’n 6 uur aan. Het effect kan verschillen van persoon tot persoon, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, zoals je lichamelijke gezondheid, geestelijke gesteldheid en de omgeving waarin je de truffels gebruikt.

Dosering truffels

Neem 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip.

Belangrijke informatie truffels

Je lichaam ontwikkelt onmiddellijk tolerantie voor psilocybine. Daarom heeft het weinig zin om magic truffels kort achter elkaar te gebruiken. Het is aan te raden om ten minste 2 tot 3 weken te wachten voordat je een volgende keer truffels gebruikt.

Gebruik truffels altijd in een rustige, veilige omgeving met een ervaren iemand in de buurt die nuchter is (een trip sitter).

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.