Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Lost in Space (Tampanensis) 15G - Indian Spirit Truffels

€ 15,00
Truffels voor de beginnende gebruiker. Lost in Space wordt per 15 gram verkocht. Prijs is per 15gram truffels.
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Lost in Space Indian Spirit truffels informatie

Ben je beginnend gebruiker? Dan is Lost in Space van Indian Spirit truffels zeker een truffel voor jou. Dit is namelijk de op een na minst sterke truffel binnen ons assortiment. Tijdens de trip zul je inzichten verkrijgen.

Wat zijn de effecten van truffels en Lost in Space

De effecten van truffels zijn uiteenlopend, van kleine hallucinaties tot aan hele diepe en spirituele ervaringen. Lost in Space staat bekend om zijn milde vorm van een trip.

Bij een normale dosering wordt de waarneming anders bij geluiden, beelden en gevoelssensaties. Kleuren kunnen intsener worden, objecten gaan golven of pulseren en objecten kunnen groter of kleiner lijken. Daarnaast wordt tijd beïnvloed, minuten lijken uren.

De effecten die kunnen optreden bij een hoge dosering truffels is dat je je één kan gaan voelen met anderen en de wereld. Hallucinaties kunnen optreden.

Gebruiksaanwijzing truffels

De makkelijkste en meest efficiënte manier om magic truffels te gebruiken is ze zo direct uit het bakje op te eten. Zorg dat je de truffels goed fijn kauwt voor een betere opname van de werkzame stof (psilocybine). Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

Liever drinken? Van truffels kun je ook thee maken. Overgiet de truffels met heet water en laat dit 20 minuten trekken. LET OP! Door kokend water gaat een deel van de werkzame stoffen verloren. Tip: Laat het water een paar minuten afkoelen voordat je het toevoegt.

Na ongeveer 20 tot 40 minuten worden de eerste effecten voelbaar. Ongeveer anderhalf uur na inname begint de piekfase van je trip, die zo’n 3 à 4 uur duurt. De werking van magic truffels houdt gemiddeld zo’n 6 uur aan. Het effect kan verschillen van persoon tot persoon, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, zoals je lichamelijke gezondheid, geestelijke gesteldheid en de omgeving waarin je de truffels gebruikt.

Dosering truffels

Neem 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip.

Belangrijke informatie truffels

Je lichaam ontwikkelt onmiddellijk tolerantie voor psilocybine. Daarom heeft het weinig zin om magic truffels kort achter elkaar te gebruiken. Het is aan te raden om ten minste 2 tot 3 weken te wachten voordat je een volgende keer truffels gebruikt.

Gebruik truffels altijd in een rustige, veilige omgeving met een ervaren iemand in de buurt die nuchter is (een trip sitter).

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.