Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Uitgefaseerde Producten

Jupiler blik 330ml

Vanaf € 1,95

Zin in een biertje? Drink dan een lekker blikje Jupiler 330 ml! Het frisse karakter en toegankelijke smaak zorgt ervoor dat dit altijd een heerlijk biertje is! Let op: Drink met mate! 

This option is currently out of stock. You can subscribe for stock alert below to get notified once it's back in our shop.

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Jupiler blik 330 ml

Een Jupiler of Juupke (zoals ze bij onze zuiderburen zeggen) gaat er altijd in. Dit heerlijke makkelijk te drinken biertje is wereld beroemd en dat is niet voor niks. Door vlotte verteerbaarheid, het frisse karakter en de toegankelijke smaak is dit een biertje waar iedereen van kan genieten. 

Het perfecte Jupiler biertje

Het perfecte Jupiler biertje is ijskoud en heeft een maximale schenktemperatuur van 3°C. Zorg er dus voor dat je het biertje lekker koud legt in de koelkast voor consumptie. Heb je geen tijd om het in de koelkast te leggen? Leg het dan kort in de vriezer. Op die manier is het biertje binnen de kortste keren ijskoud en kun je er dus maximaal van genieten!

Heerlijk bij een feestje of zomerse avond

Een blikje Jupiler is altijd lekker. Het maakt dus niet uit waar je hem voor drinkt. Ook in de zomerse avond of op een feestje kun je heerlijk genieten van een Jupiler. Zorg er wel voor dat je het biertje goed koud legt voordat je het consumeert. Zo zorg je namelijk voor de best mogelijke ervaring. Zoals met alle alcoholische dranken: Drink met mate!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.