Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Sexshop

Kleine leren zweep

€ 12,95
Op zoek naar iets nieuws in de slaapkamer? Probeer dan eens een kleine leren zweep. Klein, gemakkelijk en genoeg om te experimenteren met nieuwe dingen in de slaapkamer. Snel en discreet verzonden, zodat niemand weet wat jij besteld hebt!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Kleine leren zweep

Zijn jij en je partner op zoek naar meer spanning? Dan kan het gebruik van speeltjes in de slaapkamer zorgen voor die extra spanning waar jullie naar op zoek zijn. Een voorbeeld ervan is een kleine leren zweep die je kunt gebruiken om je partner te "Straffen" wanneer hij of zij stout is geweest.

Perfect voor meer spanning in de slaapkamer

Het gebruik van deze kleine leren zweep zorgt voor meer spanning in de slaapkamer en kan dus perfect werken voor jou en je partners intimiteit. Bovendien is het maar een kleine zweep en is daardoor het instapniveau heel laag. Perfect dus voor wanneer je op zoek bent naar iets nieuws, maar nog geen idee hebt of je het leuk vindt. 

Waar is de kleine leren zweep van gemaakt

Deze kleine leren zweep is gemaakt van duurzaam nepleer en heeft een kunstleren handvat en koord. De zweep beschikt over een stevige en goede grip en geeft een stijlvolle uitstraling. 

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.