Kratom Super Green Elephant - 25 gram

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

SKU
Kratom Super Green Elephant - 25 gram
€ 7,95

Kratom Super Green Elephant informatie 


Kratom Super Green Elephant. Green Elephant heeft de witte stimulerende en stemmingsverhogende die de witte Kratom ook heeft. bieden zonder potentieel overstimulerend te zijn, hoewel het op een ander gebied misschien niet uitblinkt.


Werking Kratom Super Green ElephantOver het algemeen kan de Green Elephant zeer stimulerend en een beetje euforisch zijn. Ervaar een verhoogd gevoel van energie en welzijn. Sommige gebruikers hebben gemeld dat ze meer focus en mentale helderheid ervaren. Ondanks zijn stimulerende aard ervaren de meeste mensen geen nervositeit of verergerende angst.


Kratom Super Green Elephant effecten:

  • Meer energie
  • Verminderd angst
  • Verminderd zenuwen 
  • Verbeterd concentratie

 

Gebruikswijze Kratom Super Green Elephant

Op welke wijze kun je Kratom Elephant gebruiken?

Kratom Super Green Elephant drinken

Van de Elephant wordt voornamelijk thee gezet van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het poeder te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

 

Kratom Super Green Elephant in Capsules

Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosage in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op. 

 

Dosering Kratom Super Green Elephant 

  • 1 gram: Mild Effect
  • 2,5 gram: Goed merkbaar effect
  • 5 gram: Sterk effect
  • 10 gram: Heel sterk effect

 

LET OP!

Dosages van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

No Related Posts