Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Kratom White Bali - 25 gram

€ 7,95
Kratom White Bali vermindert gevoelens van nervositeit en verlicht gevoelens van fysieke en mentale spanning! 

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

Verhouding Kratom White Bali: Wit 90% + Groen 10%

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Kratom White Bali informatie

Wat doet Kratom White Bali? Kratom White Bali vermindert gevoelens van nervositeit en verlicht gevoelens van fysieke en mentale spanning! 

 

Kratom achtergrondinformatie

Kratom wordt wereldwijd gebruikt als kruidengeneesmiddel. Kratom kan: energie geven , je in een staat staat van euforie en optimisme brengen, de zenuwen kalmeren, een goede concentratie geven, pijn in het lichaam ontheffen, bloeddruk verlagen, libido verhogen, symptomen van depressie verminderen en je mentale vermogen verbeteren. De afgelopen tien jaar is het erg populair geworden en zien de mensen de vele voordelen van Kratom.

Gebruikswijze Kratom White Bali

Drinken
Kratom kan op verschillende manieren toegediend worden.De meest populaire methode is het zetten van thee van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

Capsules
Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosering in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op. 

Dosering Kratom White Bali

 

1 gram: Mild Effect
2,5 gram: Goed merkbaar effect
5 gram: Sterk effect
10 gram: Heel sterk effect

Dosering van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.