Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Kratom White Horn - 25 gram

€ 7,95
Kratom White Horn kan het energieke gevoel de boventoon voeren. Het verhoogt je interactie vermogen waardoor je, je vrijer kunt voelen en gemakkelijker gesprekken kan voeren met anderen.

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

Verhouding Kratom White Horn: Wit 60% + Groen 30% + rood 10%

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Kratom White Horn informatie

Kratom White Horn kan het energieke gevoel de boventoon voeren. Het verhoogt je interactie vermogen waardoor je, je vrijer kunt voelen en gemakkelijker gesprekken kan voeren met anderen.

Kratom White Horn effecten

Kratom White Horn zorgt voor angstvermindering, geeft je een oppepper bij een dipje of slecht humeur én kan je een energieboost geven.

Kratom achtergrondinformatie

Kratom wordt wereldwijd gebruikt als kruidengeneesmiddel. Kratom kan: energie geven , je in een staat staat van euforie en optimisme brengen, de zenuwen kalmeren, een goede concentratie geven, pijn in het lichaam ontheffen, bloeddruk verlagen, libido verhogen, symptomen van depressie verminderen en je mentale vermogen verbeteren.

Kratom is de afgelopen tien jaar erg gegroeid aan populariteit en mensen beginnen nu pas de vele voordelen te begrijpen van deze Zuidoost-Aziatische boom. Wat Kratom interessant maakt, zijn de verschillende toepassingen die afhankelijk zijn van de dosis, persoonlijke tolerantie, het gewicht en de stofwisseling.

Gebruikswijze White Horn

Drinken
Kratom komt in vele vormen. Van gedroogde en gemalen bladeren, poeders, tot aan tencturen en extracten. De meest populaire methode is het zetten van thee van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

Capsules
Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosering in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op. 

Dosering White Horn

 

1 gram: Mild Effect
2,5 gram: Goed merkbaar effect
5 gram: Sterk effect
10 gram: Heel sterk effect

Dosering van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.