Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Kratom White Indo - 25 gram

€ 7,95
Kratom (mitragyna Speciosa) - White Indo verzekerd jou van veel energie en een euforisch gevoel.

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

Verhouding Kratom White Indo: Wit 68% + Groen 32%

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Kratom White Indo informatie

Kratom (mitragyna Speciosa) - White Indo verzekerd jou van veel energie en een euforisch gevoel. Wereldwijd wordt het gebruikt als kruidengeneesmiddel. De afgelopen jaren is kratom steeds populairder geworden. Tegenwoordig krijgt iedereen door hoeveel voordelen kratom heeft. Wat Kratom interessant maakt, zijn de verschillende toepassingen die afhankelijk zijn van de dosis, persoonlijke tolerantie, het gewicht en de stofwisseling.

 

Kratom White Indo effecten

Kratom (mitragyna Speciosa) - White Indo kan je immuniteit verbeteren. De White Indo kan ook gebruikt worden om het libido te verhogen, concentratie te stimuleren en je verlangen naar seks, werken of sporten te verhogen! 

Kratom in het algemeen kan: energie geven , je in een staat staat van euforie en optimisme brengen, de zenuwen kalmeren, een goede concentratie geven, pijn in het lichaam ontheffen, bloeddruk verlagen, libido verhogen, symptomen van depressie verminderen en je mentale vermogen verbeteren.

 

Gebruikswijze Kratom

Drinken

De meest populaire methode is het zetten van thee van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

Capsules
Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosage in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op. 

Dosering Kratom White Indo

 

1 gram: Mild Effect
2,5 gram: Goed merkbaar effect
5 gram: Sterk effect
10 gram: Heel sterk effect

Dosering van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.