Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Kratom White Kapuas - 25 gram

€ 7,95
Kratom White Kapuas verhoogt jou focus en concentratie. Ook kun je je vrijer voelen waardoor je gemakkelijker gaat praten en samen met anderen een gezellige tijd beleeft.

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

Verhouding Kratom White Kapuas: Wit 50% + Rood 50%

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Kratom White Kapuas informatie

White Kapuas is een zeldzame Kratom, afkomstig uit Borneo. Deze Kratom bevat meer dan één kratom-soorten, waardoor er meerdere effecten vrijkomen bij het gebruik.

Kratom White Kapuas effecten

Kratom White Kapuas verhoogt jou focus en concentratie. Ook kun je je vrijer voelen waardoor je gemakkelijker gaat praten en samen met anderen een gezellige tijd beleeft. Naast deze effecten, zorgt de White Kapuas Kratom ook voor kalmerende effecten.

 

Kratom achtergrondgeschiedenis

Wist je dat kratom wereldwijd gebruikt wordt als kruidengeneesmiddel? Wat Kratom interessant maakt, zijn de verschillende toepassingen die afhankelijk zijn van de dosis, persoonlijke tolerantie, het gewicht en de stofwisseling. De meeste mensen zien pas de afgelopen jaren deze voordelen, waardoor de populariteit enorm is toegenomen.

Gebruikswijze Kratom White Kapuas

Drinken
Je kunt kratom drinken, de populairste methode is het zetten van thee van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

Capsules
Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosering in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op. 

Dosering Kratom

 

1 gram: Mild Effect
2,5 gram: Goed merkbaar effect
5 gram: Sterk effect
10 gram: Heel sterk effect

Dosering van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.