Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Kratom White Malay - 25 gram

€ 7,95
White Malay kan medicinaal werken in lagere doses. 

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

Verhouding Kratom White Malay: Wit 65% + Groen 35%

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Kratom White Malay achtergrondinformatie

Kratom wordt wereldwijd gebruikt als kruidengeneesmiddel. Deze Kratom is afkomstig uit een klein gebied op Borneo. White Malay staat bekend om zijn krachtige stimulerende werking.

Kratom White Malay effecten

White Malay is vooral geschikt voor personen die kampen met vermoeidheid of depressie en fibromyalgie. De kratom werkt in lagere dosis medicinaal en wordt door anderen als een oppepper gebruikt.

 

Gebruikswijze Kratom White Malay

Drinken
Kratom komt in vele vormen. Van gedroogde en gemalen bladeren, poeders, tot aan tencturen en extracten. De meest populaire methode is het zetten van thee van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

Capsules
Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosering in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op. 

Dosering Kratom White Malay

 

1 gram: Mild Effect
2,5 gram: Goed merkbaar effect
5 gram: Sterk effect
10 gram: Heel sterk effect

Dosering van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.