Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Kratom White Premium - 25 gram

€ 7,95
Kratom White Premium zal je een heel euforisch gevoel geven. Je kunt je vrijer voelen waardoor je gemakkelijker gaat praten en samen met anderen een gezellige tijd beleeft.

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

Verhouding Kratom White Premium: Wit 89% + Groen 11%

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Kratom White Premium informatie

Kratom White Premium staat bekend om jouw sociale vaardigheden een boost te geven. Kratom in het algemeen is een wereldwijd kruidengeneesmiddel die steeds populairder wordt.

 

Kratom White Premium effecten

Kratom White Premium zal je een heel euforisch gevoel geven. Je kunt je vrijer voelen waardoor je gemakkelijker gaat praten en samen met anderen een gezellige tijd beleeft. De White Premium kan ook gebruikt worden om het libido te verhogen, concentratie te stimuleren en je verlangen naar seks, werken of sporten te verhogen! 

 

Gebruikswijze Kratom White Premium

Drinken
De meest populaire methode is het zetten van thee van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

Capsules
Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosering in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op. 

Dosering Kratom White Premium

 

1 gram: Mild Effect
2,5 gram: Goed merkbaar effect
5 gram: Sterk effect
10 gram: Heel sterk effect

Dosering van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.