Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Smartshop

Kratom White Sumatra - 25 gram

€ 7,95
Kratom White Sumatra kan het energieke gevoel de boventoon voeren. Het is mogelijk dat je, je vrijer voelt!

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
215% € 6,75
425% € 5,99
1037% € 4,99
2053% € 3,75
4056% € 3,50
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Kratom White Sumatra informatie

Kratom White Sumatra kan het energieke gevoel de boventoon voeren. Het is mogelijk dat je, je vrijer voelt. Dit zorgt voor een gezellige tijd en gemakkelijke babbel met anderen! Daarnaast kan White Sumatra gebruikt worden om het libido te verhogen, concentratie te stimuleren en je verlangen naar seks, werken of sporten te verhogen! 


 

Kratom achtergrondinformatie

Kratom wordt wereldwijd gebruikt als kruidengeneesmiddel. Waarbij de afgelopen tien jaar de vraag en populariteit erg gegroeid is. De meeste mensen beginnen nu pas de vele voordelen te begrijpen van kratom. Wat Kratom interessant maakt, zijn de verschillende toepassingen die afhankelijk zijn van de dosis, persoonlijke tolerantie, het gewicht en de stofwisseling.

Gebruikswijze Kratom White Sumatra

Drinken
Kratom komt in vele vormen. Van gedroogde en gemalen bladeren, poeders, tot aan tencturen en extracten. De meest populaire methode is het zetten van thee van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

Capsules
Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosage in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op. 

Dosering White Sumatra

 

1 gram: Mild Effect
2,5 gram: Goed merkbaar effect
5 gram: Sterk effect
10 gram: Heel sterk effect

Dosages van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.