Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Kratom White Thai - 25 gram

€ 7,95
Kratom White Thai kan je helpen om roken te verminderen bij grotere doseringen. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om het libido te verhogen, concentratie te stimuleren en je verlangen naar seks, werken of sporten te verhogen! 

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

Verhouding Kratom White Thai: Wit 73% + Groen 27%

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Kratom White Thai informatie

Kratom White Thai kan je helpen om roken te verminderen bij grotere doseringen. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om het libido te verhogen, concentratie te stimuleren en je verlangen naar seks, werken of sporten te verhogen! 

 

Achtergrondinformatie Kratom

Kratom wordt wereldwijd gebruikt als kruidengeneesmiddel de afgelopen tien jaar beginnen mensen de vele voordelen te begrijpen van deze Zuidoost-Aziatische boom. Wat Kratom interessant maakt, zijn de verschillende toepassingen die afhankelijk zijn van de dosis, persoonlijke tolerantie, het gewicht en de stofwisseling.

Gebruikswijze Kratom

Drinken
De meest populaire methode is het zetten van thee van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

Capsules
Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosage in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op. 

Dosering

 

1 gram: Mild Effect
2,5 gram: Goed merkbaar effect
5 gram: Sterk effect
10 gram: Heel sterk effect

Dossering van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.