Deze week 35% korting op 7-ADD en 15% korting op geselecteerde producten, daarnaast 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Kratom White Vein - 25 gram

€ 7,95
Kratom White Vein helpt jou bij concentreren!

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

Verhouding Kratom White Vein: Wit 99% + Groen 1%

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Kratom White Vein informatie

Kratom White Vein heeft vele voordelen. Alle kratom wordt wereldwijd als kruidengeneesmiddel gebruikt. De populairiteit neemt de afgelopen jaren toe en mensen beginnen steeds meer de voordelen van dit kruid in te zien.

 

Kratom White Vein effecten

Kratom White Vein helpt jou bij het beter concentreren tijdens bijvoorbeeld sport of studie. Ook om het mentale werk beter te handelen! Daarnaast kan kratom: energie geven , je in een staat staat van euforie en optimisme brengen, de zenuwen kalmeren, pijn in het lichaam ontheffen, bloeddruk verlagen, libido verhogen, symptomen van depressie verminderen en je mentale vermogen verbeteren.

Gebruikswijze Kratom White Vein

Drinken
Voornamelijk wordt er thee gezet van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

Capsules
Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosage in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op. 

Dosering Kratom White Vein

 

1 gram: Mild Effect
2,5 gram: Goed merkbaar effect
5 gram: Sterk effect
10 gram: Heel sterk effect

Dosages van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.