Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Headshop

Langevloei & tips combi - Funcaps

€ 1,59

Langevloei & tips, je hebt er nooit genoeg van. Maar op de meest vervelende momenten zijn ze op! Daarom hebben wij onze eigen vloeitjes en tips gemaakt. De vloeitjes en tips zijn beide gemaakt van hoge kwaliteit, zodat je deze zonder problemen kunt gebruiken. Bestel vandaag nog jouw langevloei & tips combi bij Funcaps en geniet van een snelle en discrete levering!

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
3621% € 1,25
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Langevloei & tips combi- Funcaps

Een gemiddelde smoker heeft nooit genoeg vloeitjes en tips. Een extra pakje is dus nooit overbodig en zal altijd goed van pas komen, want geen joint kunnen rollen omdat je tips of vloeitjes op zijn is toch het laatste wat je wilt? Met deze gedachte hebben wij dan ook deze handige combi gemaakt. De langevloei en tips zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen en de verpakking bevat ons logo/ belettering. Naast deze officiële langevloei & tips combinatie, hebben wij nog meer handige merchandise op onze webshop, waaronder deze handige goodiebag met 5 producten!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.