Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Magic Truffels Dragon's Dynamite - 15 gram

€ 14,95
Beleef kleuren en geluiden op een andere manier en krijg nieuwe inzichten met de Magic Truffels Dragon’s Dynamite! Voel vlagen van euforie, saamhorigheid en energie en krijg filosofische inzichten tijdens deze truffel trip.
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Magic Truffels Dragon’s Dynamite kopen?

Beleef kleuren en geluiden op een andere manier en krijg nieuwe inzichten met de Magic Truffels Dragon’s Dynamite! Voel vlagen van euforie, saamhorigheid en energie en geniet van een ontspannen truffel trip. Het effect is vooral afhankelijk van de dosering en de setting. Een te hoge dosering heeft een dissociatieve werking, waardoor het lastig kan zijn om de werkelijkheid van de hallucinaties te scheiden. 

Kenmerken van de truffels

  • Filosofische inzichten
  • Visuele truffel trip
  • Werking na 45 minuten
  • Space trips van 4 tot 6 uur
  • Werkzame stof: psilocybe pajateros

Effecten van Magic Truffels Dragon’s Dynamite

Dragon’s Dynamite truffels zijn krachtige truffels en bevatten psilocybe pajateros. De trip van deze truffel is vooral visueel. Geluiden en kleuren worden anders beleefd en zelfs met gesloten ogen zie je visioenen en beelden. Krijg nieuwe inzichten met de Magic Truffels Dragon’s Dynamite!

Gebruik

Wees voorzichtig met het gebruik van deze truffels. De meesten die de magic truffels kopen, eten ze direct uit het zakje. Echter, je kunt er ook thee van zetten. Let er wel op dat je truffels altijd op een lege maag eet voor het beste effect. Zorg er ook voor dat je goed op de truffel kauwt, voordat je deze doorslikt. Na ongeveer 45 minuten begint een space trip van 4 tot 6 uur. 

Waarschuwing

Begin altijd rustig met het eten van truffels en zorg voor een tripsitter die jou in de gaten houdt. Combineer de truffel nooit met alcohol, drugs of medicijnen. 

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.