Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Magic Truffels Mushrocks - 15 gram

€ 12,95
Beleef kleuren en geluiden op een andere manier en krijg nieuwe inzichten met de Magic Truffels Mushrocks! Voel vlagen van euforie, saamhorigheid en energie en geniet van een ontspannen truffel trip.
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Magic Truffels Mushrocks kopen?

Beleef kleuren en geluiden op een andere manier en krijg nieuwe inzichten met de Magic Truffels Mushrocks! Voel vlagen van euforie, saamhorigheid en energie en geniet van een ontspannen truffel trip. Het effect is vooral afhankelijk van de dosering en de setting. Voor echte hallucinaties zul je een hogere dosering moeten nemen. Andere kenmerken van de truffel trip zijn ongecontroleerd lachen en intense vreugde. 

Kenmerken van de truffels

  • Middelkrachtige truffels
  • Visuele truffel trip
  • Lachkick
  • Werkzame stof: psilocybe tampelambia

Effecten van Magic Truffels MushRocks

De Mushrocks truffels zijn middelkrachtige truffels en bevatten psilocybine. De trip van deze truffel is vooral visueel. Geluiden en kleuren worden anders beleefd en je hebt kans op een lachkick. Krijg nieuwe inzichten met de Magic Truffels Mushrocks!

Gebruik

Wees voorzichtig met het gebruik van deze truffels. De meesten die de magic truffels kopen, eten ze direct uit het zakje. Echter, je kunt er ook thee van zetten. Let er wel op dat je truffels altijd op een lege maag eet voor het beste effect. Zorg er ook voor dat je goed op de truffel kauwt, voordat je deze doorslikt. 

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.