Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Uitgefaseerde Producten

Magners Apple Cider Blik 330ml

€ 2,75
Magners Apple Cider Blik 330ml is ene verfrissende Apple Cider met een heerlijke zoete smaak. Bestel hem gemakkelijk en snel via Funcaps.nl !

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Magners Apple Cider Blik 330ml

Deze apple cider is niet alleen heel erg verfrissend, maar ook nog eens een one of a kind. Dat heeft namelijk te maken met de smaak van deze apple cider. Normaal is cider een beetje wat aan de droge kant, maar bij de Ierse Magners Apple Cider is dit niet het geval. De minder droge smaak zorgt ervoor dat je de zoete appels beter proeft en daardoor beter de cider in zijn algemeen kunt proeven.

Over Magners Apple Cider

Magners Apple Cider wordt gebrouwen in een eigen boomgaard in Ierland. In deze boomgaard groeien 17 verschillende soorten appels die uiteindelijk in de juiste verhouding met elkaar gemengd worden. Deze menging gebeurt er nauwkeurig en hierbij wordt goed op een juiste verhouding gelet. Hierdoor ontstaat een heerlijke eigenzinnige smaak die Magners Apple Cider goed karakteriseert.

Magners Apple Cider kopen bij Funcaps

Deze minder droge cider variant koop je gemakkelijk en snel via Funcaps. Wij zorgen ervoor dat het snel verzonden worden en snel bij je thuis is bezorgd. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is een glas klaarzetten, wat ijsklontjes erin en vervolgens in het zonnetje genieten van je heerlijke Apple Cider!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.