Deze week 35% korting op 7-ADD en 15% korting op geselecteerde producten, daarnaast 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Headshop

Magnetische Cover - 420

€ 4,50

Deze magnetische cover is perfect voor het beschermen van je dienblad om op te draaien. De cover zorgt ervoor dat er geen stof meer op het dienblad komt en kan aan de onderkant worden bevestigd voor extra stevigheid en stabiliteit. Bestel de magnetische cover vandaag nog bij Funcaps en geniet van een discrete en snelle levering.

 
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Magnetische Cover - 420

Om je 420 metalen dienblad, en dan bedoelen we deze, zo goed mogelijk te beschermen, kun je gebruik maken van een magnetische cover. Deze cover zorgt ervoor dat er geen stof  of ander vuil op jouw dienblad komt. Naast bescherming tegen stof kun je de cover ook gebruiken voor meer stevigheid. Dit doe je door de cover aan de onderkant van de tray te plakken. Dit zal zorgen voor meer stabiliteit tijdens het rollen.

Magnetische cover 420 bestellen bij Funcaps

Deze handige magnetische cover bestel je makkelijk en snel bij Funcaps! Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling snel en discreet verzonden wordt!

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.