Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Overig

Mapacho Rol

€ 150,00

Deze mapacho roll is perfect om te gebruiken als wierook en zal zijn geur door de gehele kamer verspreiden. Mapacho wordt al sinds eeuwen gebruikt voor het aanbidden van geesten en andere bovennatuurlijke verschijnselen. Met deze rol is dit ook mogelijk en kun je de mapacho roll dus ook voor ceremoniële doeleinden gebruiken.

Let op: de rol is niet geschikt voor dierlijke of menselijke consumptie!

Lengte: 48 cm

Gewicht: 850 -950 gram

Bestel vandaag nog jouw mapacho roll bij Funcaps en geniet van een snelle en discrete verzending!

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Mapacho rol

De mapacho rol is gemaakt van Nicotiana rustica, een plant die tot twee meter hoog kan worden. de plant kenmerkt zich aan de groene bladeren en zeer geurige bloemen die zich variëren in de kleuren wit, geel en groen.

Waar komt mapacho vandaan?

Al generaties lang wordt mapacho door verschillende inheemse stammen gebruikt. Men gebruik mapacho om geesten en andere spirituele krachten te aanbidden. De rol wordt vaker gebruik voor ceremonies die op deze rituelen gebasseerd zijn.

Mapacho rol bestellen bij Funcaps

Wil je de voordelen van een mapacho rol ontdekken? Bestel deze dan vandaag nog bij Funcaps en ontdek alle voordelen die deze rol je kan geven! Wij zorgen ervoor dat jouw mapacho rol snel en discreet wordt bezorgd, zodat je meteen kan genieten van de geest verruimende effecten die deze rol met zich meebrengt

 

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.