Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Overig

Matses Kambo Stick

€ 79,95

De dubbelzijdige Kambo stick van de Matses-stam bevat de oogst van de Phyllomedusa Bicolor-kikker. De Kambo-stick produceert 100 tot 120 stippen. Kambo wordt al duizenden jaren door vele inheemse stammen gebruikt. Onze kambo sticks komen rechtstreeks van de Matses stam uit Peru in het Amazonegebied.

LET OP! Dit product is NIET geschikt voor consumptie en dient enkel gebruikt worden als decoratieartikel!

Bestel deze Matses Kambo Stick via onze webshop en geniet van een snelle en discrete levering!

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Matses Kambo Stick kopen bij Funcaps!

Kambo wordt als traditioneel medicijn gebruikt door verschillende Amazone stammen. Deze stammen, ook wel bekend als tribes, maken al eeuwenlang gebruik van deze stof. Volgens legendes en verhalen zorgt de consumptie van kambo voor meer kracht en focus. Daarnaast wordt er geschreven over een reinigende werking op het lichaam.

Hoe wordt Kambo gewonnen?

De stof kambo is afkomstig van een kikker die leeft in de bomen van het regenwoud in de Amazone. De wetenschappelijke naam voor deze kikker is: Phyllomedusa Bicolor. De meer bekendere namen voor deze kikker zijn: Giant Monkey Tree Frog & Giant Leaf Frog. De stof Kambo is letterlijk de afscheiding van de kikker. Deze stof wordt geoogst bij zonsopgang. Men doet dit door een paringsroep te immiteren waarna de kambo kikkers uit de bomen komen. De kikkers worden opgepakt en met de rug toe aan de stick gehouden. Dit zorgt ervoor dat het gif van de kikker wordt opgenomen, ook wel bekend als kambo

Is het diervriendelijk?

De kikkers hebben van nature geen vijanden, waardoor zij weinig stress ervaren. Het bevestigen en melken van de kikkers wordt zeer voorzichtig gedaan en na het proces worden deze kikkers weer vrij gelaten en keren ze terug de bomen in. Hierdoor loopt de kikker geen schade op en is het dus veilig voor de kikker.

Het effect van kambo

Het kambo effect is nog niet voldoende onderzocht en daardoor wordt kambo als een gevaarlijke stof gezien. Wij raden dan ook aan om dit product alleen als decoratie te gebruiken. Het is in Nederland toegestaan om deze kambo stick te gebruiken als huisdecoratie, net zoals de houten kuripe pijp!

Kambo kopen bij Funcaps

Kambo is nog een redelijk onbekend product, waardoor het nog niet veel in Nederland te krijgen is! Er zijn dan ook veel nep versies van kambo te koop! Bij Funcaps hebben wij de echte kambo sticks voor jou uit voorraad leverbaar! Door onze jarenlange samenwerking met verschillende leveranciers, hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd en kunnen wij op een veilige manier aan hoge kwaliteit kambo sticks komen!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.