Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

SmokeShop

Mentholclick - Original Flavor Infusion

€ 2,95
Sigaretten voorzien van een menthol smaak? Dan moet je de Mentholclick - Original Flavor Infusion kopen. Geniet van een verfrissende kick met een unieke mentholsmaak door het gebruik van deze eenvoudige click pen. Bestel nu voor een intense koelte en smaakvolle ervaring bij Funcaps!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Mentholclick - Original Flavor Infusion informatie

Ontdek de ongeëvenaarde sensatie van Mentholclick - Original Flavor Infusion. Laat je verfrissen door de intense mentholsmaak die een ware kick geeft. Ervaar nu zelf de unieke combinatie van smaken voor een verfrissende en verrassende ervaring. Bestel vandaag nog en dompel jezelf onder in een wereld van verkwikkende genot.

Het gebruik van de Mentholclick 

Een verfrissende mentholsmaak toevoegen aan je sigaret? Dan moet je de Mentholclick - Original Flavor Infusion kopen! Deze click pen is ontworpen om tot wel 40 sigaretten te voorzien van een mentholsmaak. Het gebruik van deze pen is erg eenvoudig. Je voegt een smaak toe aan de sigaret door deze pen één seconde tegen het einde van de sigarettenfilter te houden. Zo ervaar je simpel en snel een mentholsigaret zonder dat je er een pakje voor hoeft te kopen. 

Mentholclick - Original Flavor Infusion kopen? 

De Mentholclick - Original Flavor Infusion is dus eenvoudige manier om een mentholsmaak aan je sigaretten toe te voegen. Naast deze handige pen, hebben wij nog veel meer producten in onze smokeshop. Zo kun je ook eenvoudig een smaakje toevoegen aan sigaretten door onze menthol flavour drops. Bij Funcaps ben je verzekerd van kwalitatieve producten, scherpe prijzen en een discrete verzending! 

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.