Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

MK-2866 poeder (Ostarine) - Next LVL Muscle

€ 14,95

Ga door tot het einde! Next lvl muscle MK-2866 ostarine is dé SARM voor sporters die niet aan de anabolen willen, maar iets sterkers zoeken dan natuurlijke testosteronboosters. Dankzij ostarine verhoogt je spierkracht en spiergrootte snel. Na een intense training zal je lichaam ook sneller herstellen.

 

 • Prijzen zijn per gram
 • Minimale bijwerkingen, groot effect
 • Bevordert spierkracht en spiergrootte
 • Geen androgene activiteit
 • Direct leverbaar
 • Discreet verpakt
 • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

MK-2866 poeder (Ostarine) – Next LVL Muscle kopen

Ga door tot het einde! Next LVL Muscle MK-2866 ostarine is dé SARM voor sporters die niet aan de anabolen willen, maar iets sterkers zoeken dan natuurlijke testosteronboosters. Dankzij ostarine verhoogt je spierkracht en spiergrootte snel. Na een intense training zal je lichaam ook sneller herstellen. Bij Funcaps.nl kun je jouw ostarine kopen. Wij verkopen research chemicals voor lage prijzen en van een hoge kwaliteit. Bovendien kun je bij ons rekenen op een snelle en discrete verzending. Let op: onze middelen zijn gemaakt voor wetenschappelijke doeleinden en niet recreatief gebruik.

Wat is Ostarine?

Ostarine staat ook wel bekend als MK-2866 of Enobosarm en het wordt gerekend tot de SARMs. Het is in de sportwereld de meest gebruikte en bekendste SARM. MK-2866 stimuleert de spiergroei en verbetert het uithoudingsvermogen zonder vrijwel enige bijwerkingen. Daarom is MK2866 uitermate geschikt voor zowel gevorderde sporters als beginners. SARMs worden vaak gebruikt door bodybuilders en atleten vanwege hun spieropbouwende en prestatie verbeterende effecten.

SARMs

SARMs staat voor "Selective Androgen Receptor Modulators". Dit zijn synthetische verbindingen die zijn ontworpen om de effecten van anabole steroïden na te bootsen, maar dan zonder de bijwerkingen van deze middelen. SARMS binden selectief aan androgeenreceptoren in verschillende weefsels in het lichaam, zoals spierweefsel, botweefsel en vetweefsel, en zorgen voor anabole effecten zoals spiergroei en verhoogde botdichtheid. Of onderzoek de effecten eens van deze SARM: MK-677. Lees op deze pagina meer over deze SARM voor een verbeterd vetverlies.

MK-2866 effecten

Bij het nemen van ostarine, bindt deze MRSA zich aan de androgeenreceptoren in de spieren en botten. Ostarine wordt echter niet, zoals anabole steroïden, omgezet in DHT of oestrogeen. Zo ervaar je niet de nare bijwerkingen van de anabolen. Uit ervaringsrapporten is gebleken dat MK-2866 de volgende effecten heeft:

 • Verbetering van kracht
 • Verbetering uithoudingsvermogen
 • Verhogen fysieke functies
 • Verbranding vet
 • Verbetering droge spiermassa
 • Verbetering generatie van weefsels
 • Vermindert ontstekingen
 • Verbetering humeur
 • Voorkomen van blessures
 • Versterken botten en gewrichten

Ostarine bijwerkingen

Naar de bijwerkingen van ostarine is nog weinig onderzoek gedaan. Uit de aantal studies die gedaan zijn, bleken de bijwerkingen van MK2866 betrekkelijk mild. Het testosteron level daalde ietwat en de cholesterolspiegel werd minder. Wel werd bij de proefpersonen meer spiermassa gevonden en was het lichaamsvet gedaald. 

Ostarine ervaring

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van Next LVL Muscle MK-2866 verschilt bij mannen en vrouwen. Mannen kunnen 20 tot 30mg per dag gebruiken, voor vrouwen geldt een dagelijkse dosis van 5 tot 10mg. Verdeel deze dosis over 2 á 3 porties per dag. Binnen 3 tot 4 weken zie je langzaam resultaat, zo is uit eerder onderzoek gebleken. Na 8 tot 12 weken is het aan te raden om een PCT (Post Cycle Therapy) te doen. MK2866 kan gecombineerd worden met andere SARMs en kan gebruikt worden tijdens het bulken en cutten.

MK-2866 en topsport

MK2866 staat op de dopinglijst van verschillende sportorganisaties, waaronder de World Anti-Doping Agency (WADA) en de United States Anti-Doping Agency (USADA). Het gebruik van MK-2866 kan leiden tot positieve dopingtests en kan leiden tot diskwalificatie in competitieve sporten.

Ostarine kopen bij Funcaps.nl

Ostarine kopen doe je bij Funcaps. Wij verkopen MK-2866 en andere SARMs voor onderzoeksdoeleinden en niet voor consumptie. Bovendien hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan onderzoekschemicalieën voor al je wetenschappelijke experimenten. De research chemical A-PCYP helpt bijvoorbeeld ook om fysieke prestaties te verbeteren. Lees op deze pagina meer over A-PCYP. Bovendien hebben we een grote poppers store, waar we onderzoeksmiddelen verkopen die erom bekend staan voor ontspanning te zorgen. Jungle Juice Gold Label is hiervan een prima voorbeeld, lees hier meer over op deze pagina. Na al die fysieke inspanning is het immers niet verkeerd om ook lekker te ontspannen.

Gevarenaanduidingen MK-2866

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen MK-2866

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.