Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Molly X - 4 capsules

€ 9,95
Als jij opzoek bent naar vegetarische capsules om jouw feest nóg intenser te maken, dan ben je opzoek naar de capsules van Molly X! Ervaar hoe intens een moment écht kan worden.

Aantal capsules 4 caps.
Netto-inhoud per capsule: 257mg.
Dosering: Maximaal 1 per 24 uur.

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Waarom zou ik Molly X kopen?

Molly X kopen is perfect als dé ultieme feestversterker voor wie een intense en onvergetelijke ervaring zoekt! De effecten ervan worden beschreven als sterk, euforisch en meeslepend, waardoor je als het ware door de muziek heen kunt zweven en volledig kunt opgaan in de energie van het feest. Molly X is samengesteld met een krachtige combinatie van natuurlijke en vegetarische ingrediënten om het feest naar nieuwe hoogten te tillen! Maak je klaar om een wereld van verbazingwekkende sensaties, eindeloos plezier en pure extase te betreden met Molly X. Zoek je eerder een capsule die een onvergetelijke ervaring op seksgebied realiseert? Dan moet je geheid eens kijken naar de Sexy X capsules bij Funcaps!

Ingrediënten (vegetarisch)

Black Ginger 300 mg, DL- Phenylalanine 200 mg, Kanna extract 100 mg, Zink 10 mg

Gebruik

Een capsule 30 tot 45 minuten voor het gewenste effect met water of vruchtensap innemen. Aanbevolen dagelijkse portie is 1 capsule. Maximale portie per etmaal niet overschrijden.

Waarschuwing

Een voedingssupplement niet gebruiken als substituut voor een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik alleen toegestaan boven de 18 jaar. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen of andere simulanten, bij hoge/ lage bloeddruk, hartklachten, schildklieraandoeningen, nierziektes, depressies, nervositeit, lichamelijke en/ of geestelijke klachten en gebruik van MAO-remmers. Pas op met overmatig alcohol gebruik. Bij twijfel raadpleeg uw arts.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.