Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Research Chemicals

Mucuna Pruriens Capsules 400mg

€ 0,90

Mucuna Pruriens Capsules 400mg, prijzen zijn per capsule.

Mucuna pruriens cappsules zorgt voor meer kracht, sneller spierherstel, verbetert humeur, werkt libido verhogend en stimuleert testosteronproductie & adrenaline productie

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
2522% € 0,70
5033% € 0,60
10044% € 0,50
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Informatie Mucuna Pruriens capsules

Mucuna pruriens cappsules hebben gunstige effecten op neurologisch gebied. Een fijne bijeenkomst is dat de capsules bijna tot geen bijwerkingen hebben. De inname van Mucuna pruriens stimuleert de afgifte van het groeihormoon door de hypofyse. Het groeihormoon is het krachtigste anti-verouderingshormoon: het stimuleert de spiergroei en remt de vetopslag. Het verbetert het duurvermogen en het energieniveau, vergroot het algehele gevoel van welzijn, en heeft een positieve invloed op nog een groot aantal andere gezondheidsaspecten. Super dus!

 

Voordelen van Mucuna Pruriens capsules

 

  • Stimuleert lichaamseigen testosteronproductie
  • Stimuleert lichaamseigen adrenaline productie
  • Meer kracht
  • Sneller spierherstel
  • Helpt humeur te verbeteren
  • Libido verhogend

 

Geschiedenis Mucuna

 

Mucana wordt al enorm gebruikt, het eerste gebruik van de kruid in de. Ayurvedische geneeskunde gaat ongeveer 4500 jaar terug!

 

Samenstelling Mucuna

Mucuna bevat een veelvoud aan interessante actieve ingrediënten waaronder nicotine en serotonine. Het belangrijkste ingrediënt is L-dopa (ook wel l-dihydroxyfenylalanine genoemd), dit is een voorloper van de neurotransmitter dopamine. Dopamine-tekorten worden vaak gezien bij depressies en libidoproblemen. Dopamine wordt beschouwd als de "stof" voor het gevoel van welzijn. Dit gevoel ontstaat in de hersenen wanneer het een prettig gevoel nodig heeft of wanneer de hersenen het lichaam als het ware willen belonen.

 

Gevarenaanduidingen:

De capsules niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de Mucuna Pruriens capsules bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

 

Veiligheidsaanbevelingen:

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert. Niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de poeder bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.