Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Natuurlijke Slaappleisters 28 dagen

€ 49,95

Een betere nachtrust zonder chemische verslavende middelen of hormonen! Geïnspireerd door de natuur, geformuleerd voor jou.

Onze pleister bevat een blend van 100% natuurlijke ingrediënten. De goedgekeurde lijm van de pleister is niet indringend (dat betekent dat het absoluut niet in jouw lichaam terecht komt).

Een perfecte blend van natuurlijke ingrediënten die je lekker laten slapen.

Ingrediënten

CBN

CBG

CBD
Valeriaan

Magnesium citraat

Ashwagandha

Lavendel

Oleïne

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Natuurlijke slaappleisters 28 dagen

Laat je niet langer gevangen zitten in slechte slaap en uitgeputte dagen. Heb jij ook vaak moeite met doorslapen in de nacht? Waardoor je niet uitgerust wakker wordt en de dag vermoeid begint. Je ligt in bed en valt misschien wel in slaap, maar je wordt meerdere keren per nacht wakker en je vindt het lastig om weer in slaap te vallen. Je kijkt naar de klok en ziet dat er nog maar een paar uur slaap over is. Hoe kom je de volgende dag door met zo weinig slaap? Je zal het vast herkennen dat je na een slechte nachtrust prikkelbaar en vermoeid bent gedurende de dag.

Onze slaappleisters helpen bij een optimale nachtrust. 
De ingrediënten komen rechtstreeks in je bloedbaan terecht waardoor het tot 5 keer effectiever werkt dan slaappillen.

Geïnspireerd door de natuur

Onze unieke slaappleister bevat 100% natuurlijke ingrediënten en is ontwikkeld om op een veilige en effectieve manier de rustgevende slaap te krijgen die jij verdient. Slaap onder controle door simpel een pleister te plakken. Alles wat je hoeft te doen is de slaappleister op plakken en je zal dieper en beter door slapen de gedurende hele nacht. Eenvoudig, gemakkelijk & effectief! Een betere nachtrust zonder chemische verslavende middelen of hormonen! 

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.