Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

NB-5-MeO-DALT Oxalate Poeder

€ 42,00

Prijzen zijn per 0,5 gram

NB-5-MeO-DALT Oxalate bestaat voor 98% uit zuivere stof. Deze research chemical is al sinds 2004 op de markt, een waar testament aan de populariteit dus!

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
27% € 39,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

NB-5-MEO-DALT OXALATE POEDER

Deze psychedelische tryptamine lijkt heel veel op een aanverwante tryptamine, namelijk het zeer gewilde onderzoeksmiddel 5-meo-DiPT. De eerste keer dat deze research chemical verkocht werd was al een ruime tijd geleden, namelijk in 2004. Sinds dien is het een bekende naam in de onderzoekswereld van research chemicals.

Dosering NB-5-MEO-DALT OXALATE POEDER en therapeutisch gebruik

Onderzoek, uitgevoerd door de Alexander Shulgin Research Group, heeft uitgewezen dat een gemiddelde experiment dosering van 12 tot 20 milligram aangehouden dient te worden om een optimaal resultaat te behalen. Tevens is er ooit een kleinschalig onderzoek geweest om te kijken of NB-5-MEO-DALT Oxalate Poeder mogelijkerwijs clusterhoofdpijn kan verhelpen. Er kwam uit dat, ondanks dat het enkel voor onderzoek gebruikt dient te worden, een indicatie is dat het clusterhoofdpijn deels kan verhelpen.

Gevarenaanduidingen NB-5-MEO-DALT OXALATE POEDER

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen NB-5-MEO-DALT OXALATE POEDER

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.