Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Headshop

Novi Gun Torch

€ 29,95
Nooit meer je vingers willen verbranden wanneer je wat wilt aansteken? Geen zin meer om te moeten wachten tot de wind weg is om je sigaret aan te steken? Koop dan vandaag nog de Novi Gun Torch! Deze aansteker is wat je denkt dat het is: absolute kwaliteit!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Novi Gun Torch


Deze Torch aansteker is een van de beste op de markt! Het maakt niet uit wat je aan moet krijgen, deze stormaansteker zal je niet teleurstellen! Zo zal je ook nooit meer je vingers verbranden wanneer je een kaars moet aansteken. Dankzij de lange nek en functioneel geplaatste trigger zijn jouw handen veilig van de vlam!

Gebruiksaanwijzing

Deze Novi Gun Torch is super simpel te gebruiken: Eerst haal je de veiligheidsvergrendeling van de aansteker af, anders zal de stormaansteker niet werken. Vervolgens kies je hoe hoog de vlam moet zijn, we raden af om de vlam altijd op de hoogste stand te zetten. Zo gaat je stormaansteker minder lang mee. Om de Novi Gun Torch te gebruiken houd je de knop aan de achterkant ingedrukt, zo simpel is het! Tot slot vergrendel je de aansteker weer met de veiligheidsvergrendeling!

Een Novi Gun Torch bestellen bij Funcaps!

Bij Funcaps hebben we één filosofie die geldt voor al onze producten: kwaliteit staat op de eerste plek. Van onze hoogwaardige research chemicals tot de Novi Gun Torch, wij garanderen de kwaliteit! Wij leveren al onze producten discreet, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken dat iemand ontdekt wat er in jouw pakketje zit!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.