Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Populaire Chemicals

O-DSMT Pellets 30mg

€ 3,00

Prijzen zijn per pellet.

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
1010% € 2,70
2520% € 2,40
5033% € 2,00
10043% € 1,70
25057% € 1,30
50062% € 1,15
100068% € 0,95
Populair product 35 klanten kochten dit product binnen de laatste 7 dagen
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

O-DSMT pellets informatie

O-Desmethyltramadol ( ook bekend als O-DSMT en desmetramadol) is een opioïde stof van de cyclohexanolklasse. Het is een actieve metaboliet van tramadol en mag uitsluitend gebruikt worden voor research doeleinden.


Effecten O-DSMT (pellets

  • Euforisch
  • Kalmerend
  • Verdovend

Werkingsduur en dosering O-DSMT

Er is nog weinig bevestigd over O-DSMT gebruik. Uit de bestaande reports blijkt de werkingsduur te liggen tussen de 3 à 4 uur. De come-ups kunnen soms een uur op zich laten wachten. Wees dus voorzichtig met de dosering!

OPGELET: O-DSMT is een zeer potente stof, bij het onderzoeken niet combineren met benzodiazepines, anti-depressiva & alcohol!

Gevarenaanduidingen O-DSMT Pellets:

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit RC's lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen O-DSMT pellets:

Bij contact met ogen: minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: frisse lucht halen en houding aannemen die de ademhaling bevordert.

Niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de blotters bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaar duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.