O-DSMT Pellets 50mg

O-DSMT Pellets 50mg

O-DSMT Poeder

O-DSMT Poeder

O-DSMT Pellets 50mg

O-DSMT Pellets 50mg, prijzen zijn per stuk.

O-DSMT werkt kalmerend, verdovend en je kan euforie ervaren

€ 5,50
SKU
O-DSMT Pellets 50mg

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
510% € 4,95
1018% € 4,50
2528% € 3,95

O-DSMT Informatie

O-Desmethyltramadol (ook bekend als O-DSMT en desmetramadol) is een actieve metaboliet van tramadol en mag uitsluitend gebruikt worden voor research doeleinden.


Effecten O-DSMT

  • Euforisch
  • Kalmerend
  • Verdovend

Werkingsduur en dosering O-DSMT

Er is nog weinig bevestigd over O-DSMT gebruik. Uit de bestaande reports blijkt de werkingsduur te liggen tussen de 3 en 4 uur. De come-ups kunnen soms een uur op zich laten wachten. Wees dus voorzichtig met de dosering!

OPGELET: O-DSMT is een zeer potente stof, bij het onderzoeken niet combineren met benzodiazepines, anti-depressiva & alcohol!

!Gevarenaanduidingen O-DSMT:

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit RC's lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen O-DSMT:

Bij contact met ogen: minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: frisse lucht halen en houding aannemen die de ademhaling bevordert.

Niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de blotters bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaar duren. 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.