Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

O-PCE Pellets 10mg

€ 3,50
O-PCE pellets, stimulerende research chemical.

Prijzen zijn per stuk.

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
59% € 3,20
1014% € 3,00
2526% € 2,60
5040% € 2,10
10044% € 1,95
25050% € 1,75
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

N-ethyl-deschcloro-Ketamine (O-PCE) pellets informatie

O-PCE is een research chemicals, welke wordt vergeleken met ketamine. Gebruikers geven aan dat O-PCE meer fysieke bijwerkingen heeft dan bijvoorbeeld MXE , ketamine en 3-MeO-PCP. De bijwerkingen zijn vergelijkbaar met difenidine , MXP en ephenidine . De stimulatie van de drug kan worden vergeleken met klassieke stimulerende middelen zoals methylfenidaat of cocaïne. Let op: wij verkopen dit alleen voor research doeleinden.

 

Gevarenaanduidingen O-PCE pellets:

  • Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen O-PCE pellets:

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • Niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de pellets bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.