Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Smartshop

Palo Santo Olie

Vanaf € 12,50

De essentiële olie van de Palo Santo is een zeer krachtige olie dankzij zijn sterke medicinale werking. Het helpt het immuunsysteem te ondersteunen en is een wondermiddel voor het bestrijden van o.a. stress, hoofdpijn, verkoudheid, nek- of rugpijn. De rustgevende geur van Palo Santo brengt een vredige, warme atmosfeer en zuivert de ruimte.

Prijzen zijn per flesje.

This option is currently out of stock. You can subscribe for stock alert below to get notified once it's back in our shop.

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Palo Santo olie informatie

Palo Santo (Bursera graveolens), staat ook wel bekend als het heilig hout. De plant produceert krachtige essentiële olie die bekend staat voor het stimuleren van het immuunsysteem en het bestrijden van ontstekingen.

Palo santo komt van een boomsoort afkomstig uit de tropische droge bossen van Ecuador, Mexico en het schiereiland Yucatán in Peru. Uit het hout van Palo santo wordt etherische olie gewonnen.

Waarom Palo Santo olie?

Palo santo olie kan gebruikt worden in de aromatherapie, en heeft een rustgevende en herstellende effecten. Deze exclusieve olie wordt o.a. gebruikt om te kalmeren en energie vrij te maken. Daarnaast is het toepasbaar bij diverse rituelen om de ruimte te zuiveren. Ook wordt Palo Santo gebruikt door sjamanen bij speciale zuiveringsceremonies en -rituelen.

Wat is de werking van Palo Santo olie?

Palo Santo heeft rustgevende werking en brengt je in een vredige, warme atmosfeer. Bij depressie, spanning en negatieve gevoelens brengt Palo Santo jou tot rust. Positieve gevoelens worden gestimuleerd.

Palo Santo helpt daarnaast ook het immuunsysteem te ondersteunen bij stress en ziekte. Het kalmeert het zenuwstelsel en helpt sneller te herstellen van ziekte, chronisch vermoeidheidssyndroom of emotionele pijn.

Gebruikswijze Palo santo

Voor een natuurlijke remedie tegen hoofdpijn en onmiddellijke verlichting, verdun een paar druppels water en los de dampen op met een diffuser wanneer een hoofdpijn toeslaat. Of wrijf wat palo santo vermengd met kokosolie op je slapen en nek.

Bij verkoudheid of griep breng je een paar druppels op de borst op harthoogte aan. Je kan ook een paar druppels toevoegen aan je bad.

Bij klachten zoals artritis, verwondingen, chronische nek- of rugpijn en pijnlijke spieren breng je drie keer per dag meerdere druppels met een dragerolie direct op het punt van pijn aan.

Bij spier-, bot- en gewrichtspijn, masseer je de olie in de huid totdat de olie is opgenomen.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.