Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Poppers Groot

Poppers Iron Horse Tall - 20ml

€ 6,75
De Iron Horse Tall: Een krachtige popper voor spectaculaire rook of confetti-effecten, ideaal voor feesten en evenementen, binnen en buiten. Voeg direct opwinding toe!

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
247% € 6,30
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Iron Horse Tall poppers informatie

De Iron Horse Tall is een krachtige en stijlvolle popper die ontworpen is voor degenen die op zoek zijn naar een unieke en opwindende manier om hun feestjes en sociale bijeenkomsten op te fleuren. Deze popper is speciaal ontworpen om rook of confetti met een knal de lucht in te schieten, waardoor een opvallend visueel spektakel ontstaat dat de sfeer meteen naar een hoger niveau tilt. Wil je een popper zonder confetti? Kies er dan voor om de Jacked Tall 20 ml te kopen!

Met zijn slanke en duurzame constructie is de Iron Horse Tall zowel geschikt voor gebruik binnen als buiten. Of je nu een speciale gelegenheid viert, een feestje organiseert of gewoon wat extra leven aan je evenement wilt toevoegen, deze popper is de perfecte keuze. De eenvoudige bediening zorgt ervoor dat iedereen moeiteloos spectaculaire effecten kan creëren.

De Iron Horse Tall is een betrouwbare metgezel om de energie en opwinding van elke bijeenkomst te versterken. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeest of een bedrijfsevenement, deze popper zorgt voor een onvergetelijke en feestelijke ervaring. Kies voor de Iron Horse Tall en maak van elk moment een gedenkwaardige viering.

Meer informatie

Meer informatie
MerkenIron Horse Poppers, Lockerroom Poppers
FormaatGroot

Gerelateerde posts 1

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.