Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Poppers Groot

Poppers Jungle Juice Black Label Tall - 20ml

€ 6,75
Jungle Juice Black Label Tall biedt een krachtig aroma in een handige, langere fles voor een intensere en langdurige geurervaring. Geniet van sensatie!

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
247% € 6,30
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Jungle Juice Black Label Tall is een hoogwaardige popper die bekend staat om zijn krachtige en karakteristieke aroma. Deze popper is speciaal ontworpen om een intens stimulerend effect te bieden, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone geurervaring.

De Jungle Juice Black Label Tall wordt geleverd in een handige, langere fles. Dit unieke ontwerp maakt het gemakkelijk vast te houden en te doseren. Hierdoor kun je langer van de sensatie genieten zonder onderbrekingen.

Met zijn aangename en krachtige geur is dit product ideaal voor momenten waarop je wilt ontspannen, je zintuigen wilt prikkelen of gewoon een unieke geurervaring wilt beleven. Kies Jungle Juice Black Label Tall voor een onvergetelijke aromatische reis.

Meer informatie

Meer informatie
MerkenLockerroom Poppers
FormaatGroot

Gerelateerde posts 1

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.