Deze week 35% korting op 7-ADD en 15% korting op geselecteerde producten, daarnaast 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Poppers Groot

Poppers Man Scent Tall - 20ml

€ 8,95
Man Scent Tall is een krachtige en opwindende popper, beroemd om zijn intense aroma. Dit product is ontworpen om een spannende en stimulerende ervaring te bieden. Het wordt geleverd in een handige, hoge fles voor gemakkelijk gebruik. Verken de unieke geurervaring van Man Scent Tall en verrijk je zintuigelijke beleving.
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Poppers Man Scent Tall - 20ml informatie

Man Scent Tall is een opvallende popper die een krachtige en opwindende geurervaring biedt. Dit product is speciaal ontwikkeld om je zintuigen te prikkelen en een stimulerend effect te creëren, waardoor het een favoriete keuze is voor wie op zoek is naar een intens aroma-avontuur. Wat ook intens is, zijn is ons assortiment aan rush poppers!

Wat Man Scent Tall uniek maakt, is zijn handige, langere flesontwerp. Hierdoor kun je het gemakkelijk vasthouden en doseren voor een langdurige en ononderbroken sensatie. Het biedt je de mogelijkheid om te genieten van deze opwindende geur zonder onderbreking.

Of je nu wilt ontspannen, je zintuigen wilt verlevendigen of gewoon een onvergetelijke geurervaring wilt beleven, Man Scent Tall is de ideale keuze. Ontdek de opwinding van dit product en verrijk je zintuiglijke wereld met een enkele geurervaring

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee

Gerelateerde posts 1

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.