Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Poppers Groot

Poppers Rochefort Tall - 20ml

€ 6,75
De Rochefort Tall popper biedt een stijlvolle, intense ervaring met warmte, ontspanning en opwinding. Geïnspireerd door de brouwerij Rochefort. Vaak in subculturen gebruikt.

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
247% € 6,30
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Rochefort Tall poppers - 20ML

De Rochefort Tall popper is een stijlvolle en hoogwaardige inhalator die een unieke ervaring biedt. Deze popper is genoemd naar de beroemde Belgische brouwerij Rochefort en wordt vaak gebruikt voor een intense en kortstondige roes. De Rochefort Tall heeft een elegante uitstraling en bevat een chemische samenstelling die bij inademing onmiddellijke lichamelijke en geestelijke effecten veroorzaakt, zoals een gevoel van warmte, ontspanning en verhoogde sensatie. Het product is vaak gebruikt in bepaalde subculturen, vooral tijdens sociale of sensuele ervaringen.

Poppers zijn kleine flesjes waarin een heldere vloeistof zit met een sterke geur. De vloeistof bestaat uit een of meerdere vluchtige (snel verdampende) nitrietverbindingen, zoals amylnitriet, butylnitriet, isobutylnitriet. Oorspronkelijk werd amylnitriet gebruikt in de medische wereld bij hartkwalen, zoals vernauwing van de kransslagader, omdat het een vaatverwijdende werking heeft. Amylnitriet werkt maar zeer kort. Daarom worden er voor medische toepassingen tegenwoordig andere middelen gebruikt.

Poppers worden direct uit het flesje opgesnoven via de neus, wat gemakkelijker gaat met een van onze poppers inhalers. Het effect is dan vrijwel meteen merkbaar en houdt drie tot maximaal vijf minuten aan.

Meer informatie

Meer informatie
MerkenLockerroom Poppers
FormaatGroot

Gerelateerde posts 1

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.