Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Poppers Klein

Poppers Rush Original EU 10ml - BOX 24 Flesjes

€ 0,00
Poppers Rush Original EU 10ml - 24 Flesjes in handige box. Ervaar de krachtige legale sensatie. De Poppers Rush Original EU 10ml kopen? Bestel nu ze nu op Funcaps voor snel plezier en discretie.
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Poppers Rush Original EU 10ml - BOX 24 Flesjes

Poppers Rush Original EU 10ml kopen? Ontdek de opwindende sensatie van Poppers Rush Original EU 10ml - 24 flesjes verpakt in een handige box. Ervaar de krachtige en legale kick die je zoekt. Bestel nu voor een snelle en discrete verzending binnen Nederland en geniet van plezier op elk moment!

Een van onze Rush poppers

Rush is een van de bekendste merken op het gebied van poppers op dit moment. Deze Rush poppers zijn vaak te herkennen aan het gele flesje. Naast de klassieke varianten, zoals de Poppers Rush Original EU 10ml, heeft Rush poppers ook veel krachtigere poppers met sterke geuren en krachtige kicks. De bekendste effecten van de Rush poppers zijn: een euforisch gevoel, seksuele lust en ontspanning. 

Effecten van de poppers Rush Original 10ml

  • Een opgewekt en stimulerend gevoel 
  • Het versterken van (seksueel) lustgevoel
  • Ontspanning
  • Een spierverslappend effect

Het gebruik van de popper Rush Original 10ml  

Wanneer je deze Popper Rush Original EU 10ml gaat kopen, is het belangrijk dat je deze op de juiste manier gebruikt. Dit betekent dat je deze popper, net zoals andere poppers van Rush, moet snuiven. Onthoud dat je het product niet mag inslikken en ook niet mag gebruiken met andere erectiemiddelen, zoals Kamagra en Viagra. Bij het opsnuiven van de damp via je neus, zul je direct effect merken voor een duur van ongeveer 1 tot 2 minuten. 

Meer informatie

Meer informatie
MerkenRush Poppers, Lockerroom Poppers
FormaatKlein
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.