Psilocybe Mexicana Truffels - 15gram

De Truffels worden geleverd in zakjes van 15gram

Nog 1 beschikbaar
SKU
Psilocybe Mexicana Truffels - 15gram
€ 11,00

Magic Truffels Mexicana informatie

De samenstelling is vernoemd naar het Psilocybe genus, dit is latijns voor "kale kop". De geschiedenis van de paddenstoel met het Nahuatl-volk, ook bekend als de Azteken, heeft hem de traditionele naam van theonanacatl gegeven. Deze titel werd gegeven aan een groep gemeenschappelijke paddestoelen uit de regio, wat "vlees van de goden" betekent. Ze werden vers of gedroogd gegeten, gemengd met honing of soms geserveerd met chocolade tijdens feesten.

Mede door de oorspronkelijke roem die het vergaarde uit Albert Hofmann's boek "The Botany and Chemistry of Hallucinogens", is de Mexicana Truffel een veel voorkomende en gemakkelijk te kweken soort. Hoewel de grootte en het droge gewicht van de actieve bestanddelen nogal kan variëren, wordt hij over het algemeen beschouwd als een krachtige paddenstoel.

 

Wij raden aan om de truffels rauw te eten. Voor het beste effect, op een lege maag. Zorg ervoor dat je je laatste maaltijd maximaal 2-4 uur voor je trip eet. Het drinken van cafeïnehoudende dranken wordt afgeraden. Kauw goed op de Truffels; het helpt het lichaam om de psychoactieve stoffen te absorberen en het helpt tegen misselijkheid. Geen zin in de smaak van Magic Truffels? Eet de truffels met een handvol noten, wat thee of in een soep om de smaak te maskeren.

  • 2-3 weken ongeopend houdbaar. Bewaren in een koeling!

No Related Posts