Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

RAD-150 Capsules - Next LVL Muscle

€ 44,95

Let the gains begin met RAD-150. Op veel vlakken is deze SARM hetzelfde als zijn voorganger RAD-140. Echter is RAD-150 een anabole ester, wat ervoor zorgt dat deze SARM sneller én langer werkt dan andere middelen.

 

  • RAD-150 10mg x 60 capsules
  • Bevordert spieropbouw
  • Boost het vetverlies
  • Verbetert je kracht
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

RAD-150 informatie

Dosering en gebruik

De aanbevolen dagelijkse dosering van RAD-150 bedraagt 10 tot 20mg per dag, gedurende 8 tot 10 weken. Na iedere cyclus RAD-150 is een Post Cycle Therapie aan te raden. De halfwaardetijd van deze SARM bedraagt 48 uur. Ter vergelijking: dit is meer dan het dubbele van de voorganger RAD-140.

 

Wat zijn SARMs?

SARMs zijn Selective Androgen Receptor Modulators. Deze stofjes kunnen heel simpel gezegd je cellen vertellen dat ze bijvoorbeeld meer spiermassa moeten aanmaken of meer vet moeten afbreken. Iedere SARM heeft een andere werking, waardoor je heel gericht esthetische en fysieke doelen kunt behalen. En dat zonder last te krijgen van vervelende bijwerkingen zoals haaruitval, acné en leverschade.

 

Let op: Alle informatie over deze research chemicals en de research chemicals zelf zijn alleen voor educatieve en onderzoeksdoeleinden. Deze producten zijn géén supplement en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.

Gevarenaanduidingen RAD-150

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen RAD-150

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.