Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Rape - Crystal Grinded Cacao

€ 21,95
Rapé- Crystal Grinded Cacao is rapé gemengd met cacao. Na het opsnuiven of oproken zal je het effect van dit middel voelen en kun je genieten van de rustgevende effecten. Bestel je Rapé- Crystal Grinded Cacao  bij Funcaps en geniet van een snelle levering en discrete verzending!
 
 
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Rape - Crystal Grinded Cacao

Rapé is een snuf die wordt gebruikt door Braziliaanse inheemse stammen. Het is een fijngemalen tabaksblad dat wordt gerookt met een  kuripe . Rapé heeft een stimulerende werking en zorgt ervoor dat nare gevoelens verdwijnen. Om rapé te roken kun gebruik maken van een zogenaamde kuripé.  Echter, hoeft deze gemalen vorm van rapé niet gerookt te worden met een kuripe, maar kun je er ook voor kiezen om deze op te snuiven. Vervolgens zal je de effecten meteen voelen!

 

WAT ZIJN DE EFFECTEN VAN Rape - Crystal Grinded Cacao?


De gemalen vorm van rapé heeft dezelfde soort effecten als bij rapé roken. Je zult een gevoel van ontspanning ervaren en minder last hebben van stress. . Door deze gemalen versie van rapé zal je merken dat negativiteit sneller verdwijnt en beter in je vel zitten!

GEBRUIK VAN RAPÉ


Het gebruik maken van rapé is niet moeilijk. Hieronder hebben wij in 5 stappen uitgelegd hoe je dit precies doet!

 

Stap 1: Pak de rapé en vul deze voorzichtig bij het neuseinde van de kuripe

 

Stap 2: Heb je het neuseinde gevuld? Tik dan met de Kuripe op een hard oppervlakte om overtollige lucht te verwijderen

 

Stap 3: Haal diepe adem en plaats het mond gedeelte van de kuripe bij je mond, vervolgens plaats je het neus gedeelte bij een van je neusgaten

 

Stap 4: Probeer een beetje naar voren te leunen en blaas de rapé in je neusgat. Herhaal dit voor het andere neusgat. Door naar voren te leunen voorkom je dat rapé in je ogen komt te zitten.

 

Stap 5: Ga rustig en ontspannen zitten, terwijl je geniet van de effecten van rapé.

 

Andere kristal gemalen Rapé


Naast deze gemalen cacao variant, hebben wij ook andere varianten van gemalen rapé in onze webshop te koop! Onze gemalen varianten zijn: Kristal gemalen Cumaru rapé, Kristal gemalen Jurema Rapé,Kristal Gemalen Canela do Velha Rape -10gram
  , Rape - Crystal Grinded Samahuma en Rape - Crystal Grinded Murici
 
 

Rape - Crystal Grinded Cacao BESTELLEN BIJ FUNCAPS


Wil je op een fijne en makkelijke manier genieten van de effecten van rapé?  Bestel jouw  Rape - Crystal Grinded Cacao en bijbehorende kuripé voordelig en snel via Funcaps!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.