Deze week 35% korting op 7-ADD en 15% korting op geselecteerde producten, daarnaast 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Rapé Katukina – Nisural

€ 21,95
Rapé Katukina - NIsural bestaat uit een recept wat ooit bedacht is om negatieve energie te zuiveren en hoofdpijn te verlichten. Het is een combinatie tussen natuurlijk tabak (zonder conserveringsmiddellen) en Nisural. Dit as is afkosmtig van de Nisural plant, een mintachtige en lekker geurende plant die al eeuwen wordt gebruikt voor natuurlijke medicijnen Het middel helpt om mentale helderheid op te brengen. Zorgt voor licht stimulerende effecten Geniet maar gebruik met mate Bestel vandaag nog de Rapé Katukina - NIsural bij Funcaps en geniet van een snelle en discrete levering!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Rapé Katukina - Nisural

De Rapé Katukina – Nisural is anders dan de verwante Rapé Yawanawa Kanaro. Zo maakt de Katukina – Nisural variant geen gebruik van een boom maar van een plant. De Nisural plant werd als eerste gebruikt door de Katukina en Kaxinawa stammen, maar heeft zijn weg gevonden naar uiteenlopende stammen door de jaren heen. Nisural smaakt en ruikt naar oude aarde, met een zandige kleur.

Effect Rapé Katukina – Nisural

Net zoals andere Rapé soorten heeft Rapé Katukina – Nisural een medicinale werking. Het zorgt ervoor dat zowel fysieke- als mentale kracht verbetert. Daarnaast zorgt de Nisural plant ook voor verbeterde bloedcirculatie, verminderde stress & hoofdpijn en heeft het een algehele relaxende kracht. Rapé is ‘gewoon’ legaal in Nederland, je mag dit dus thuis laten bezorgen!

Hoe gebruik je Rapé?

De Katukina en Kaxinawa stammen gebruikten de Nisural plant om negatieve gedachten te verjagen uit hun hoofd. We raden aan om een houten of bamboe pijp genaamd Kuripe te gebruiken, die je hier kan kopen.

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.