Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Recover-E Happy Caps - 4 caps

€ 9,95
Teveel gedronken? Er gaan zoveel bakerpraatjes rond over het verlichten van de symptomen. Bespaar jezelf het gedoe en kies Recover-E. Deze capsules zijn ontworpen door het team van Happy Caps. Ze bevatten alles wat je nodig hebt zodat je snel weer op de been bent. Houd ze bij de hand en profiteer van de effecten wanneer je wel wat ondersteuning kunt gebruiken.
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Recover-E Happy caps informatie

Misschien er gisteravond een paar te veel gehad? Voel je je niet meer van jezelf na een zware avond feesten? We hebben het allemaal weleens meegemaakt; 's Morgens wakker worden na overmatig eten kan een zware ervaring zijn. De dagen van overmatig lijden aan een kater behoren echter binnenkort tot het verleden, want er is een potentiële boost te vinden in Recover-E. Van het team van Happy Caps komt een discrete en gemakkelijke manier om jezelf een beetje "op te halen" en jezelf weer op het goede spoor te krijgen voor de dag.

 

Elk pakje bevat 4 capsules die je gemakkelijk doorslikt. Dit is genoeg voor 1 dosering met alles wat je nodig hebt om je weer snel op de been te krijgen. Recover-E is rijk aan choline, een heilzame voedingsstof die de leverfunctie ondersteunt. Dit is enorm belangrijk na een avondje drinken. Daarnaast combineert Recover-E ook calcium en magnesium. Deze twee mineralen hebben niet alleen een verzachtende invloed op het hoofd, maar reguleren ook de vochthuishouding in het lichaam. Hierdoor voel je je wat meer gehydrateerd wanneer je begint te herstellen. Tot slot zijn ook paardenbloem wortel, Betula pendula en l-ornithine toegevoegd, evenals wat extra vitamine C, D en B12. Met Recover-E ben je in een mum van tijd weer fris en fruitig.

Het gebruik van Recover-E is simpel. Gebruik 2 capsules voor het avondje feesten en 2 erna. Je zult merken dat je je de volgende ochtend een stuk beter voelt. Door de mogelijke verlichting voel je je verkwikt en kun je je dag vervolgen. Je hoeft niet langer in zelfmedelijden te zwelgen!

Natuurlijk moet je Recover-E gebruiken in combinatie met een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd dieet. Als je aanvullende supplementen of medicatie neemt, raadpleeg dan eerst een arts voor gebruik. Bewaar je capsules op een koele, donkere plaats. Zo zijn ze klaar voor gebruik op die momenten dat je ze nodig hebt.

 

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.