Mucuna Pruriens

Mucuna_Pruriens Funcaps

De nieuwste trend op het gebied van cognitieve verbetering zijn onze Nootropics. Verkrijgbaar in pellets en capsules bij Funcaps. Heb je nog vragen over Nootropics en het gebruik hier van? Funcaps beantwoord graag jouw vraag.

 

Biologische Mucuna Pruriens | Ayurveda

Mucuna Pruriens is een tropische peulvrucht dat gevonden wordt in Afrika, India en het Carribisch gebied. De zaden zijn één van de belangrijkste kruiden in de Ayurveda. Er is een lange geschiedenis van gebruik in India, vooral voor de potentie ondersteunende effecten. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de mannelijke hormonen.

Natuurlijke bron van L-Dopa

Mucuna is een natuurlijke bron van L-Dopa. L-Dopa is de voorloper van de neurotransmitter Dopamine in onze hersenen. L-dopa in Mucuna is een voorloper van de neurotransmitter dopamine. Dopamine een belangrijke stof in de hersenen die betrokken is bij stemming, coördinatie en seksuele drang.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Achtergrondinformatie Mucuna Pruriens

Mucuna Pruriens is een snelgroeiende peuldragende tropische klimplantl ookwel fluweelboon genoemd. Lees de gevarenaanduidingen en veiligheidsaanbevelingen aandachtig door voor gebruik.

Lees meer over Mucuna Pruriens op Wikipedia.