Noopept

Noopept-kopen

Noopept informatie en effecten

De laatste tijd heeft Noopept veel aandacht gekregen vanwege het positieve effect op geheugen en concentratie maar ook de lichte roes die je merkt waardoor kleuren mooier lijken en je gedachten vrijer voelen. Ook heeft Noopept direct effect, in tegenstelling tot sommige anderen nootropics. Noopept helpt je geheugen, leervermogen beschermt fysiek het brein en zijn neuronen, verbetert je zicht en stimuleert de aanmaak van nieuwe zenuwcellen. Een absolute must dus voor meer brain-power!

De nieuwste trend op het gebied van cognitieve verbetering zijn onze Nootropics. Verkrijgbaar in capsules, pellets & poeder. Heb je nog vragen over Nootropics en het gebruik hier van? Funcaps beantwoord graag jouw vraag. Wij staan garant voor de kwaliteit en de herkomst.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Achtergrondinformatie Noopept

Noopept is een Research Chemical ookwel ethyl phenylacetyl-Pro-Gly, GVS-111 of N -phenylacetyl-L-prolylglycine ethyl ester genoemd, uitsluitend verkrijgbaar voor research doeleinden. Lees de gevarenaanduidingen en veiligheidsaanbevelingen aandachtig door voor gebruik.

Lees meer over Noopept op Wikipedia.
Lees meer over Noopept op PsychonautWiki.